2019-09-16 06:11:33• hírek • Bede Emőke

Komoly biztonsági őr- és traktoristahiány van a megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség ismét kifüggesztette a megyében megpályázható szabad állások listáját.

A szeptember 16-i adatok szerint összesen mintegy 288 szabad munkahelyet jegyez jelenleg az ügynökség. Ebből 10-hez szükséges felsőfokú végzettség, 148-hoz középfokú is elég, további 130 helyre pedig nem kérnek semmilyen oklevelet sem. Keresnek többek között 34 mezőgazdasági munkást, 12 alkatrész-összeszerelőt, 13 biztonsági őrt, 14 varrodai alkalmazottat, 6 felszolgálót, 4 kamionsofőrt, 6 asztalost, 45 inast és 6 bolti eladót.


Noha ezen területeken van a legtöbb szabad állás, alig akad olyan munkaterület, ahova nem keresnének embereket. Szükség lenne például ügyfélszolgálati munkatársakra, takarítónőkre, számítógépes rendszergazdára, pékre, pultosra, autószerelőkre, géplakatosra és kőművesekre is.


Annak, aki szeretné az álláskeresésben igénybe venni az ügynökség által nyújtott segítséget, érdemes felkeresnie a megyében található székhelyek valamelyikét, vagy be lehet lépni az AJOFM weboldalára is, ahol rendszeresen frissítik a szabad munkahelyek listáját. Ugyanezen az oldalon a Szatmár megyei állások mellett az uniós adatbázishoz is hozzá lehet férni, így akár a külföldi munkalehetőségekről is tájékozódni lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: