2018-06-28 21:43:56• hírek • Astronet.hu

Komoly betegségéről vallott a Bon Bon énekese

Ritkán beszél a magánéletéről a Bon Bon énekese, most mégis őszintén mesélt korábbi betegségéről, válásáról, illetve arról, hogy újra rátalált a szerelem.

Nyolc évvel ezelőtt Szolnoki Péter halálhírét is keltették, annyira lefogyott. Látszott rajta, hogy komoly betegsége volt: a Bon Bon énekese epevezeték-szűkölettől szenvedett, s csak két évvel ezelőtt került műthető állapotba.
 

– Szerencsém volt, hogy kiváló orvosok kezeltek – mondta a Best magazinnak Szolnoki Péter. – Mindig is tudtam, hogy lelki okok miatt betegedtem meg. Sok gyógymódot kipróbáltam, rendszeresen sportolok, igyekszem minden helyzetben lelkileg is kiegyensúlyozott maradni. A harag és az elfojtás, ami a méregtelenítő szervekre is rossz hatással van, betegített meg. Ma már igyekszem sok mindent elengedni, már nem veszek mindent úgy a lelkemre. Pedig szívember vagyok, ha nem az lennék, nem is tudnék olyan számokat írni, mint amilyenek eddig megszülettek – vallotta be Szolnoki Péter, aki a magazinnak arról is szót ejtett, nem büszke rá, hogy négy évvel ezelőtt zátonyra futott a házasság
 

A zenész volt feleségével, Zsuzsival közel húsz évig élt együtt, mondhatni egymás mellett nőttek fel, ám mégis elváltak útjaik. S bár Szolnoki Péter azt mondja, a válás után nem szeretett volna komoly kapcsolatot, mégis hamar rátalált a szerelem: kedvesével, Vikivel már három éve vannak együtt, s kapcsolatuk révén a zenész már négygyermekes apukának mondhatja magát. Az énekes a Best magazinnak azt is elárulta, hogy hálás a sorsnak párjáért, Vikiért.
 

– Elmondhatom magamról, hogy 48 éves koromra minden szempontból révbe értem, egészséges vagyok, boldog, és az is nagy öröm számomra, hogy a gyerekeim is elfogadták és szeretik a páromat, harmonikus a kapcsolatunk, és a fiával is remekül kijönnek – mondta a zenész, aki azt is elárulta, hogy rengeteget koncertezik is, s ennél többre jelenleg nem is vágyik az életben.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: