2009-04-02 14:29:16• hírek • Szatmar.ro

Kommandósok vitték be Becalit

A Steaua tulajdonosát illegális szabadságkorlátozással vádolják.

Csütörtök kora reggel kommandósok vették őrizetbe Gheorghe Becalit, a Steaua labdarúgócsapatának tulajdonosát, akit illegális szabadságkorlátozással vádolnak. Rajta kívül további hat személyt vettek őrizetbe, illegális fegyverviselés vádjával.

A rendőrség elmondása szerint január 26-ról 27-re virradó éjjel egy névtelen betelefonáló értesítette a hatóságot, hogy Bukarestben, a dr. Felix és a Niculae Titulescu utcák kereszteződésében fegyveresek állítottak meg egy autót, a benne lévő három személyt kirángatták a járműből és betuszkolták egy terepjáró csomagterébe.

 

A rendőrség a nyomázás során kiderítette, hogy a foglyul ejtett személyeket a Pipera negyedben lévő egyik épületben három órán keresztül fogva tartották, ahol bántalmazták is őket. A hatóságok szerint ez az épület nem más, mint az Új Generáció Pártjának (Partidul Noua Generatie) a székhelye. E politikai formációnak az elnöke nem más, mint Gheorghe Becali.

Az ügy hátterében az áll, hogy január 26.-án ellopták Becali személygépkocsiját, ám a vitatott megítélésű üzletember (alvilági?) kapcsolatainak köszönhetően nyomára akadt az elkövetőknek és az autónak.

„A tolvajok azt állítják, hogy én is megütöttem őket. Én hozzájuk se értem. 30.000 eurót kértek az autómért, gondolhatják, milyen 30.000 eurót kaptak", nyilatkozta Becali.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: