2015-10-08 15:11:10• hírek • Szatmár.ro

Kommandósok ébresztették a Horea utca 6. szám alatti ingatlan gyanús lakóit

Az egykori Viktória Szálló épületében razziáztak a rendőrök csütörtök reggel. A kommandósok a házkutatási engedélyek birtokában több lakásba is behatoltak, prostituáltak futtatásával és uzsoráskodással gyanúsított személyeket vettek őrizetbe az ügyészség, a rendőrség és a csendőrség munkatársai.

Csütörtök reggel csendőrök, rendőrök és az ügyészség emberei lepték el az egykor szebb időket és elegánsabb vendégeket látott Viktória Szálló épületét. A Szatmárnémeti régi központjában, a felújítás alatt álló Északi Színház épülétvel szembeni kapubejárón keresztül elérhető belső udvarban található épületben a hatóság emberei uzsoráskodással és prostituáltak futtatásával gyanúsított személyekre csaptak le.

Az előállított és további kihallgatás okán a Szatmár Megyei Rendőrség épületébe vitt személyeket a hatóságok azzal gyanúsítják, hogy egy bűnszervezetet alkotva ők voltak a vezetői és működtetői a régi városközpontban tevékenykedő prostituáltakat foglalkoztató hálózatnak.

Az Osztrák-Magyar Monarchia idején épített Viktória Szálló a város egyik patinás épülete volt, ám a kommunizmus idején állapota leromlott, különböző családok költöztek bele. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tulajdonában levő épületben élők csekély összegű bérleti díjat fizetnek az összkomfortosnak semmiképpen sem nevezhető lakásokért.

A csütörtöki rendőrségi beavatkozást megelőzően, néhány héttel ezelőtt kerültek a szatmári hírekbe az épületben lakók, ugyanis városunkban tartózkodó turistákra támadtak és a helyszínre érkező csendőrökkel szemben is erőszakosan léptek fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: