2011-10-17 15:10:21• hírek • Szatmar.ro

Kombájn roncsolta össze egy fiatalember lábát Részteleken

Szörnyű tragédiával ért véget vasárnap Résztelek falu határában a kukoricabetakarítás, egy fiatalembernek ugyanis egy kombájn oly mértékben roncsolta össze a lábát, hogy azt végül amputálni kellett.

Az eset vasárnap délután történt, amikor is egy csoport munkás Résztelek falu határának a „Liget alatt" nevezett részében éppen a kukorica betakarítását végezte. A tevékenységhez igénybe vették egy kombájn segítségét is, amely a munka dandárját végezte. A munkások csak a gép mögött haladva tarlózták a leszedetlen termést.

A tragédia délután 18.30 körül történt, amikor a 21 éves fiatalember a kombájn asztalához lépett, hogy a kukoricacsöveket beleöntse. Egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag azonban a gép elkapta a fiatalember bal lábát, amelyet teljesen összeroncsolt.

Miközben a helyszínre érkező krasznabélteki rendőrség hozzálátott a helyszíneléshez, az áldozatot a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára szállították, ahol az orvosok már nem tudtak segíteni a lábán, amelyet végül combtól lefelé amputálni kellett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: