2010-03-12 09:47:06• hírek • Blikk.hu

Komár Lászlót veri a felesége

Negyedik feleségétől válik el a rock and roll nagypapa.

Az énekes maga tudatta a Blikk-kel a hírt, és közölte: másodszorra is beadta a válókeresetet negyedik felesége, Erzsi ellen, aki az első nagy szakítás után pár hete még visszakönyörögte magát a kapcsolatba. Komár szerint azonban csak a pénzért jött vissza, hisz a nagy békülés után csaknem félmillió forintnyi új holmival és a még otthon felejtett csecsebecséivel lépett le újra. Az énekes csak azért szánta rá magát, hogy nyilatkozzon, mert egyszer és mindenkorra szeretné tisztába tenni a dolgokat, és megértetni mindenkivel: nem ő verte a feleségét, inkább az ütötte meg őt - csak azért nem tett ellene feljelentést, mert nem akarta, hogy kislányukat, Karolinát elvegye a gyámhatóság az anyjától.

- Kígyót melengettem a keblemen - sóhajtott fel Komár László tegnap, miután újabb - szerinte valótlan - kijelentésekkel szembesült „viselt dolgairól" a lapokban. - Egyszer és mindenkorra kijelentem, soha nem ütöttem meg Erzsit. Mit bántsak egy negyven-egynehány kilós nőn? Ha melléütök is meghal! Még vissza se ütöttem, amikor ő nekem esett, abból is csak a gyerek miatt nem lett rendőrségi ügy.

Komár ma már úgy érzi, nyolcéves kapcsolatukban Erzsi részéről nem annyira a szerelem, sokkal inkább a pénz játszott szerepet. Fiatal felesége az énekes állítása szerint egy szál nejlonszatyorral jött a házasságba, és egy teherautóval távozott - ráadásul a jó pár millió forintos megtakarításukra is rátette a kezét.

Folytatás a www.blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: