2010-03-20 14:19:01• hírek • blikk.hu

Komár László szexfüggő

Magában is kutatja a hibát Komár László, amikor arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi vezetett házasságuk megromlásához Erzsivel.

A legendás táncdalfesztiválos énekes és neje válófélben van. Komár nem győz magyarázkodni, hiszen felesége feljelentést tett ellene, mert állítása szerint Komár többször megütötte. Az asszony azóta távoltartási végzést kért és kapott is. Ráadásul Komárnak elmeorvosi vizsgálatra is kellett mennie, ahol beszámíthatónak nyilvánították. Komár azonban továbbra is állítja: mindent megtett azért, hogy ez a házasság működjön. Bár nem titkolja: szexfüggősége gondot okozott.

- Soha, senki előtt nem titkoltam, hogy szexuális étvágyam az átlagnál jóval nagyobb, tudta ezt Erzsi is, akinek eleinte nem volt gondja azzal, hogy állandóan ágyba akartam cipelni - magyarázta a megtört énekes. - Amióta elvesztettem a szüzességemet, ilyen aktív vagyok, de kapcsolataimban, házasságban igyekeztem hű maradni, és akkor sem léptem félre, ha nem kaptam meg otthon, ha nem elégítették ki maximálisan az igényeimet...

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: