2013-08-16 12:47:32• hírek • Kocsis Zoltán

Quaddal járőrözhetnek a sárközújlaki helyi rendőrök

Nehezebb lesz a dolga a jövőben a mezei tolvajoknak Sárközújlak szántóföldjein - legalábbis ezt reméli Piricsi Artúr polgármester attól, hogy a polgármesteri hivatal quaddal akarja bővíteni a helyi rendőrség gépparkját.

A Sárközújlaki Helyi Rendőrségnek jelenleg három alkalmazottja van, ők egy Dacia Logan típusú személygépkocsival teljesítenek szolgálatot. Ezzel pedig a mezőn, a szántóföldeken nehézkesen lehet közlekedni. Ezért döntött úgy a polgármesteri hivatal, hogy vásárolnak egy quadot - ezt a helyi tanács már jóvá is hagyta.

„Egy quaddal bármely mezei úton lehet közlekedni, ezért gyorsabban is fel tudunk majd lépni a tolvajokkal szemben", fogalmazott Piricsi. A polgármester hozzátette, egy ilyen csúcskategóriás jármű akár több ezer euróba is kerülhet, ám ők 500-600 euróért kívánnak vásárolni egy kisebbet.

Nem ez az egyetlen jármű azonban, aminek beszerzését jóváhagyta a városi tanács. A polgármesteri hivatal ugyanis lépéseket tett már egy dupla kabinos platós kisteherautó megvásárlására. „Nincs egy teherautónk, amellyel a munkásainkat szállítani tudnánk. Csak egy példát mondok: ősszel árkokat fogunk takaríttatni, de nincs mivel kivigyük őket", indokolta a döntést Piricsi.

A teherautó megvásárlására húszezer lejt különített el a tanács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: