2010-09-20 08:38:10• hírek • Szatmár.ro

Költözz luxusbentlakásba Kolozsváron

Bentlakáshelyeket hirdet a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) a kincses város egyik legmodernebb kampuszába, az Economicába. A helyek csütörtökig pályázhatóak, a diákszervezetnél főleg aktív önkéntesek jelentkezését várják.

Pályázat révén hirdet bentlakáshelyeket a Kolozsvári Magyar Diákszövetség. A szervezet 4 helyet (két fiú és két lány) kínál a 2010/11-es tanévre. A Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) és a diákképviselők között folytatott tárgyalások eredményeképpen a KMDSZ az egyetem által a civil szervezeteknek fenntartott helyek egyötödét szerezte meg. A sikeres pályázók a város egyik legújabb bentlakásában, a Györgyfalvi negyedben lévő Economicában kapnak elszállásolást.

A helyek szétosztásánál az egyetemi gyakorlattal ellentétben nem a tanulmányi átlagra, hanem a diákság közösségi életében betöltött szerepvállalásra helyezzük a hangsúlyt. A jelentkezők 2010. szeptember 23-án, csütörtökön 21:00 óráig az office@kmdsz.ro villámposta címre, scannelt formában kell eljuttassák a következő iratcsomót:

  • igazolás a 2009/10-es tanévben folytatott diák/civilszervezeti tagságról

  • a szervezet hitelesített beszámolója a jelentkező által a 2009/10-es tanévben végzett tevékenységről

  • igazolás a 2009/10-es tanévben a fenti szervezetben betöltött funkció(k)ról (adott esetben)

  • motivációs levél a 2010/11-es tanévben tervezett diákszervezeti tevékenységről

  • a 2009/10-es tanévben közölt publikációk felsorolása (adott esetben)

  • a 2009/10-es tanévben szakmai konferenciákon jegyzett dolgozatok felsorolása (adott esetben)

  • nemzetközi nyelvvizsgákat igazoló dokumentumok (adott esetben)

A kolozsvári diákszállások átlagkörülményeit jóval meghaladó, három személyes lakrészek saját mosdóval, illemhellyel, hőszigetelt ablakokkal, szalagparkettel, TV- és internetkapcsolattal, háztartási berendezésekkel valamint mosodával vannak ellátva. A mindössze négy éves épület mintegy 10 millió lejes beruházással épült.

A havi lakbér 150 lejbe kerül, a pedagógus-gyermekek, árvák és mozgássérültek ugyanakkor 50% kedvezményben részesülnek. Az elnyert helyek elfoglalása 2010. szeptember 25-én, szombaton, a helyszínen, 8 és 12 óra között történik. A KMDSZ legkésőbb szeptember 24-én, pénteken, válaszlevélben értesíti a jelentkezőket.


Az Econmica bentlakás Kolozsváron
Az Econmica bentlakás Kolozsváron


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: