2009-01-19 17:39:46• hírek • Ferenczi Noémi

Költözik a speciális iskola

Miután a református egyház visszakapta a Speciális Iskola épületét, új helyet kell keresni az intézménynek. Hétfőn tartottak megbeszélést az üggyel kapcsolatban, azonban megoldás egyelőre nem született.

A Megyei Tanácsnak sürgősen megoldást kell találnia a Speciális Iskola elköltöztetésére, ugyanis a református egyház visszaigényelte és vissza is kapta a Láncos templom melletti ingatlant és a jelek szerint, hamarosan igényt is tartanak majd annak birtokba vételére.

 

A problémával kapcsolatban hétfőn tartottak megbeszélést, melyen jelen voltak a Megyei Tanács, a megyeszékhely önkormányzatának, a tanfelügyelőség képviselői, valamint Marc Adrian, a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság igazgatója. A Speciális Iskola egyébként, a Gyermekvédelmi Igazgatóság fennhatósága alá tartozik.

A megbeszélésen felmerült, hogy a Dariu Pop Művészeti Iskola épületébe kellene költöztetni a Speciális Iskolát, azonban a jelen lévők egyet értettek abban, hogy ez hosszú távon nem jelentenie megoldást. Több elképzelés is elhangzott, azonban egyik sem bizonyult megfelelőnek és végül úgy döntöttek, hogy 27-én ismét tárgyalóasztalhoz ülnek.

Biztosan ki kell közltöznie az épületből az iskolának

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: