2010-08-20 13:57:15• hírek • Szatmár.ro

Dzsessz és Pop-rock koncert a Filharmóniában

Christel Ungar
Christel Ungar

Az idei sváb-találkozó rengeteg érdekes programot foglal magába. A találkozó keretén belül látványos dzsessz és pop-rock koncertre is sor kerül a Szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filharmónia termében.

A néptánccsoportok találkozóján kívül augusztus 21-én, este 20 órától látványos koncertre is sor kerül. A rendezvény díszvendégei Christel Ungar Topescu a Román Televízió német "Akzent" című adásainak műsorvezetője, aki énekesnőként is rendkívül elismert. Mindemellett a hölgynek nemrég jelent meg a második verseskötete.  Az énekesnőn kívül fellép Marius Popp, szebeni származású dzsesszzongorista, zeneszerző és tanár, akit  legtöbbször láthatunk hazai dzsesszfesztiválok vendégeként.

Az est sztárvendége a németországi énekes, Ricky Dandel lesz, aki látványos produkcióval ejti ámulatba a közönséget. A  német showmester igazán belemerül a média világába, Tv és rádió műsorainak vezetőjeként, zene- és dalszerzőként is rendkívül elismert.

A rendezvény alkalmat nyújt majd arra is, hogy Christel Ungar Topescu és Marius Popp együtt ünnepelhessék tíz éves közös színpadi fellépéseiket. Az esten elhangzanak majd örökzöld dalok,  klasszikus Gershwin darabok  és új szerzemények is. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak, és a belépés ingyenes.


Christel Ungar és Ricky Dandel közös fellépése
Christel Ungar és Ricky Dandel egykori közös fellépése


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: