2013-03-09 14:48:46• hírek • MTI

Költészet popritmusban

A hazai pop-rock színtér népszerű szereplői, valamint kortárs költők közös produkciója a Rájátszás-sorozat, amelynek eddigi legnagyobb szabású eseményét rendezik március 21-én csütörtökön a budapesti Akvárium Klubban.

A koncerten Beck Zoltán (30Y), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Másik János (Európa Kiadó), Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Bérczesi Róbert (Hiperkarma) és Kardos-Horváth János (Kaukázus) értelmez újra régi slágereket és mutat be újakat a legismertebb hazai kortárs költők szövegeit felhasználva - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Rájátszás 2011-ben mutatkozott be a közönség előtt. A produkcióban a magyar pop-rock színtér ismert és népszerű alakjai, valamint kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Az alkotói folyamatban a költők új szövegeket írnak a zenészek ismert dalaihoz, a zenészek pedig megzenésítik a poéták egy-egy versét.

A március 21-i esten az Akváriumban valamennyi zenész és költő fellép, aki eddig szerepelt a Rájátszás-szériában. Az említett zenészek mellett az irodalmat Grecsó Krisztián, Karafiáth Orsolya, Szálinger Balázs, Kemény István, Erdős Virág és Háy János képviseli. A Rájátszás a közeljövőben egy kötettel bővített CD formájában is megjelenik a Bookline Könyvek kiadásában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: