2011-01-10 09:05:24• hírek • Blikk

Koltai Hajdúnál balhézott

Botrányba fulladt Koltai Róbert (67) Hajdú Péternek (35) adott interjúja. A Jászai Mari-díjas színész a TV2 Frizbi című talk-showjának vendége volt a műsor szombati felvételén, ahol annyira dühbe gurult a családját ért vádak miatt, hogy csapkodni kezdte az asztalt, és ki akart sétálni a felvételről.

A Blikk úgy tudja, Koltai hosszas egyeztetések után vállalta, hogy kamera elé áll, és őszintén beszél fia letartóztatásáról. A színész, ügyvédje javaslatára, az egész sajtót, sőt még a közönséget is kizáratta a felvételről, és azt sem engedte meg, hogy fényképet készítsenek róla a helyszínen. A stúdióban tehát kizárólag a kamera, Koltai Róbert és a műsorvezető Hajdú Péter vehetett részt, de úgy tűnik, a színész még így sem volt képes visszafogni magát.

Mint ismeretes, Koltai Róbert és Pogány Judit fiát, P. Koltai Gábort (38) december 8-án tartóztatták le adócsalás és adóra elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja miatt. A gyanú szerint a producer cége több mint 35 filmre igényelt állami támogatást, amelyet fiktív számlákkal igazolt, a 4,2 milliárd forintot pedig offshore cégeken keresztül mosta tisztára.

- Nem tudom végigcsinálni, elegem van - kelt ki önmagából Koltai Gábor a Frizbi felvételén, ahogy azt vasárnap este óta a talk-show-t beharangozó előzetesből is láthatják a nézők. A színész iszonyatos dühbe gurult, csapkodta az asztalt, és szerette volna otthagyni az interjút, Hajdúnak azonban sikerült lecsillapítania, és rávenni őt a beszélgetés folytatására.

Szerettük volna megkérdezni Hajdú Pétert, milyen kérdést tett fel a Jászai Mari-díjas színésznek, amivel sikerült őt ennyire kihoznia a sodrából, de a műsorvezető csak igen szűkszavúan válaszolt.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Kiborult Koltai kiborulása már a Frizbi beharangozójában is látható
Kiborult Koltai kiborulása már a Frizbi beharangozójában is látható


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: