2011-09-29 15:39:20• hírek • Szatmár.ro

Kolozsváron játszik az Olimpia

A szatmári srácok ellenfele a kolozsvári CFR második csapatának gárdája lesz.

Péntek délután 17 órától Kolozsváron lépnek pályára az Olimpia játékosai. A fellegvári CMC pályán az ellenfél az első ligás Kolozsvári CFR második csapata lesz. A tabella állása szerint a szatmáriak az esélyesebbek a győzelemre, ugyanis Csík Tibi fiai eddig 8 ponttal többet szereztek mint a kolozsváriak, az Olimpia a harmadik, a CFR a tizenegyedik helyen tanyáznak. A vasutasok ráadásul egyetlen pontot sem gyűjtöttek be hazai pályán.

Az ellenfél csapatot a fegyelmezetlensége miatt a "nagycsapatból" ide száműzött elefántcsontparti Bakary Sare és fiatal tehetségek alkotják, többek között öt fiatal afrikai légiós.

„Számunkra minden mérkőzés egy-egy újabb próbatétel, és a csapat bizonyítani akarja, hogy az eddigi eredmények nem voltak véletlenszerűek. Kolozsváron is a maximumot akarjuk kihozni a meccsből, tehát a három ponttal lennénk teljesen elégedettek. A CFR II is motivált együttes, hiszen olyan fiatalok szerepelnek benne, akikben a klub a jövőt látja, és akik szeretnék felhívni magukra a figyelmet, és bekerülni az első ligás csapat keretébe" - mondta el a Szatmár.ro-nak Csík Tibor.

III. Liga, 7. forduló, 6. csoport: Kolozsvári CFR II-Szatmárnémeti Olimpia, Kolozsvári Sanatatea-Tatrangi Unirea, , Szászrégeni Avantul-Aranyosgyéresi Seso, Besztercei Gloria II-Marosvásárhelyi FCM II, Dési Unirea-Zilahi FC, Nyárádtői Unirea-Jádi Vointa, Zalatnai Minerul-Kolozsvári Universitatea II., Brassói Corona-Szászfenesi Unirea.

Az Olimpia elmúlt heti kezdőcsapata

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: