2017-09-27 15:18:39• hírek • Szatmár.ro

Kolozsváron játszik a Román Kupában az Olimpia

A sárga-kékek október 3-án, kedden lépnek pályára a Román Kupa negyedik fordulójában.

A Román Labdarúgó Szövetség székházában szerda délelőtt kisorsolták a Román Kupa IV. fordulójának párosításait. Ez az a kör, amelyben csatlakoznak a második osztály csapatai, így értelemszerűen az Olimpia is. Nos, a sárga-kékekre kolozsvári kirándulás vár.

A szövetség honlapja szerint az Olimpiára az AS FC Universitatea Cluj csapata vár, amely a legendás U jogutódja. A találkozó időpontja október 3, kedd, 14.30.

Az U jelenleg a III. osztály 5. csoportjának hatodik helyén áll. Érdekesség, hogy az az Adrian Falub a csapat edzője, aki a múlt héten hagyta ott az aradi UTA kispadját a kolozsváriak kedvéért. Így Falub nem a hétvégén vezethette aktuális csapatát az Oli ellen a bajnokságban, hanem másfél héttel később a kupában.

Az Olimpia a sorsolás eredményéről beszámoló Facebook-oldala nem mulasztott el emlékeztetni rá, hogy az egyesület legnagyobb sikerét éppen a Román Kupában érte el azzal, hogy 1978-ban bejutott a sorozat döntőjébe. Ahol aztán 3-1-re kikapott a címvédő Craiovai Universitateától.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: