2012-05-26 09:54:10• hírek • Szatmar.ro

Kolozsváron is nyert az Olimpia, Zsiga ismét betalált

Megállíthatatlannak tűnik az Olimpia és Zsiga Ervin: utóbbi ismét gólt lőtt, a csapat pedig 3-1-re nyert a Kolozsvári Universitatea második számú csapatának otthonában. Mivel a Brassói Corona is begyűjtötte a három pontot Zalatnán, biztossá vált, hogy az Olimpia a második helyen zárja a III. osztály hatodik csoportját. Mindezt ráadásul úgy, hogy a tavaly még a megyei bajnokságban vitézkedett.

A mérkőzés nem kezdődött jól a vendégek számára, mivel Calcan már a második percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A szatmáriakat azonban ez nem törte meg és egy perccel a szünet előtt Feier kiegyenlített. A második játékrészt már az Oli kezdte jobban, az 57 percben pedig Danila már a vezetést is megszerezte. Az utóbbi hetek gólfelelőse, Zsiga Ervin sem akart elmaradni a társak mögött, a 84. percben be is biztosította csapata győzelmét.

„A csapat jól játszott, a fiúk komolyan vették a meccset, és több gólt is rúghattunk volna" , összegzett a meccs után Csík Tibor vezetőedző.

Mivel a listavezető Brassói Corona 2-0 arányban nyerni tudott Zalatnán, megőrizte három pontos előnyét a 68 egységet gyűjtött Olimpiával szemben. Noha az utolsó fordulóban, amikor az Olimpia az Aranyosgyérest, a Corona pedig a Sanatateát fogadja, a szatmáriak még behozhatják lemaradásukat, az egymás elleni meccsek eredménye miatt biztosan a barcaságiak a bajnokok.

Az Olimpia a jövő hétvégi utolsó forduló előtt még pályára lép vasárnap: 11 órai kezdettel a Bukaresti DInamót fogadja barátságos meccsen.

Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Mureşan F. (Glodean), Heil, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Botos (Pop M.), Zsiga, Feier (Prodan), Marinaş (Dănilă).

További eredmények:
Marosvásárhelyi FCM II-Zilahi FC 0-2
Aranyosgyéresi Seso-Jádi Voinţa 1-0
Kolozsvári Sănătatea-Szászfenesi Unirea 1-1
Szászrégeni Avântul-Kolozsvári CFR II 2-0
Besztercei Gloria II-Nyárádtői Unirea 2-4
Tatrangi Unirea-Dési Unirea 4-1
Zalatnai Unirea-Brassói Corona 0-2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: