2016-10-13 13:20:58• hírek • Szatmár.ro

Látogatórekord dőlt meg a bukaresti Autonet Mobility Show-n

A fővárosban tartott rendezvénnyel zárult a cég alapításának 20 éves évfordulóját ünneplő sorozat.

A hétvégén tartott bukaresti Autonet Mobility Show zárásával fejeződött be a rendezvénysorozat, amellyel a szatmárnémeti székhelyű Autonet Import kft. alapításának 20. évfordulója alkalmából szerveztek. Az idei év utolsó rendezvényét a Romexpo területén, négy pavilonban szervezték meg. Ez alkalommal látogatórekord is dőlt - soha ennyien nem voltak még a Bukarestben tartott Autonet Mobility Show-n.

Ahogy már megszokhattuk, a kiállításon több mint 100 standon mutatták be a legújabb termékeiket az autóalkatrészeket vagy autós kiegészítőket és szerviz-felszereléseket gyártó legfontosabb vállalkozások. Az év legnagyobb autós háttéripari szakkiállításán természetesen jelen voltak az Autonet Csoport cégei is, a szerviz-koncepciók és a QWP saját márka is. A kiállítási terület több mint 6700 négyzetméter volt. A rendezvénnyel kapcsolatban azt is fontos elmondani, hogy az autós háttéripar legfrissebb újdonságait láthatták az érdeklődők - szeptemberben Frankfurtban tartották a személygépkocsik beszállítóinak a világkiállítását, az ott bemutatott világ-újdonságok pedig egyenesen Bukarestbe költöztek tovább az Autonet rendezvényére.

A bukaresti Autonet Mobility Show-n több mint 4 ezer meghívott vett részt. A cég partnereit - szervizek, autóalkatrész-kereskedők, flotta-operátorok, stb. - ez alkalomból komoly kedvezményekkel várták. Akik pedig belefáradtak a tartalmas kiállítás látogatásába, azokat pihenő-sarkok várták. A hölgyeket sminkesek, fodrászok kényeztették, a gyerekeket számos szórakozási lehetőség - köztük kézműves foglalkozás - várta. Nagy sikert aratott a két karikaturista is, akik megállás nélkül gyártották a mosolyogtató emlékeket.

Az Autonet Import kft. utolsó idei születésnapi buliján a Zdob si Zdub zenekar koncertezett, majd Horia Brenciu és csapata szórakoztatta a népes hallgatóságot.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: