2017-05-04 10:02:59• hírek • Szatmár.ro

Kolozsváron indul az idei Autonet Mobility Show-k sora

A hagyományos kolozsvári Autonet Mobility Show-val indul útjára idén a romániai autós háttéripar legnagyobb és legfontosabb kiállítássorozata, amely rengeteg újdonságot tartogat.

A helyszín mellett a szervezők továbbfejlesztették az eseményt, az autós aftermarket piac újdonságai mellett pedig színvonalas koncertek és rengeteg szórakoztató-pihentető program várja a cégek képviselőit és azok családtagjait.

A kolozsvári Autonet Mobility Show-t idén május 6-án tartják a Vivo! (egykori Pólus) bevásárlóközpont parkolójában, amelyből 10 ezer négyzetmétert foglal majd el maga az autóipari kiállítás. Több mint száz kiállító mutatja majd meg itt az autós háttéripar legfontosabb újdonságait, emellett pedig különböző versenyekkel, tombolákkal, játékokkal és egyéb meglepetésekkel várják majd az érdeklődőket.

Az Autonet Mobility Show most is remek lehetőség lesz arra, hogy az autós kiegészítők és cserealkatrészek gyártói, illetve szervizfelszerelések forgalmazói találkozhassanak a partnereikkel. Természetesen jelen lesznek az Autonet Csoport tagjai is, bemutatva az Autonet Import kft. által kínált szolgáltatásokat, szerviz-koncepciókat és saját márkákat.

A szervezők a szórakoztató programok esetében is magasra helyezték a mércét. A színpadon felejthetetlennek ígérkező koncertet ad majd Andra és zenekara, majd fellépnek a romániai rock veteránjai, a Cargo együttes. Bemelegítésként az Arpy&Zip Band fog zenélni, akik örökzöld román, magyar és nemzetközi slágerekkel szórakoztatják a közönséget.

A szórakoztató sarokban egyebek mellett csoki-csodákat és kávé-specialitásokat, borokat és koktélokat kóstolhatnak meg az érdeklődők. A hölgyeket sminkesek és profi fodrászok fogják kényeztetni. A gyerekeket számos szórakoztató és oktató tevékenységgel várja a gyereksarok. A rendezvényen karikaturisták gondoskodnak arról, hogy egy újabb emlékkel térhess haza az eseményről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: