2017-12-15 09:52:21• hírek • Bede Emőke

Kolozsvári közgazdász hallgatók szakmai látogatása az Autonet Import főhadiszállásán

Csütörtök délután harmincnál is több kolozsvári közgazdász hallgató érkezett az Autonet Import szatmárnémeti székhelyére, hogy részletesebben is megismerkedjen a cégcsoport történetével és működésével.

A Menedzsment, valamint Pénzügy és bank szakirányos hallgatók a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatáról érkeztek, hogy betekintést nyerjenek egy európai szinten is elismert cég működésébe. Az Autonet és az Egyetem stratégiai partnerek már 5 éve, számos projektben együttmüködnek.
 

A dr. Szász Levente dékánhelyettes által kísért csoportot Lieb Mihály társtulajdonos, Ilonczai Tamás, a cég marketingigazgatója, Kegyes Tünde HR igazgató és Hankusz Csaba logisztikai technikus fogadta, majd egy rövid ebéd után kezdetét vette a prezentáció. A marketingigazgató első körben magát az Autonetet és a cégcsoport többi tagját mutatta be, majd ismertette azokat az alapelveket, melyek már a kezdetek óta meghatározzák a vállalat működését.
 

Ilonczai Tamás és a cég társtulajdonosa, Lieb Mihály, arra a sokszor kutatott kérdésre is megpróbáltak választ adni, hogy mi is voltaképpen a siker kulcsa. Kiváló eredményeket csakis tökéletesen működő logisztika és örök kreativitás által lehet elérni –vélik az előadók.
 

A gépezet működéséhez természetesen egy hatékony csapat is kell, amely elsőszámú kötelességének tekinti, hogy kielégítse az autóvezetői társadalom igényeit. Hankusz Csaba logisztikai technikus a cég logisztikai folyamatairól tartott információdús előadást, az elmondottakat pedig működés közben is meg lehetett tekinteni a raktárlátogatás alkalmával.
 

Az interaktív előadássorozat egyik érdekes pillanata volt, amikor egy 10 perces, élő, skype kapcsolat során Német Hunor, a cég egyik logisztikai projekt koordinátora bemutatta a 17.000 négyzetméteres új bukaresti logisztikai központot, amely számos, Romániában még nem is ismert logisztikai újítást is tartalmaz.
 

A hallgatók a raktárban tartott túra során megtapasztalhatták, milyen összehangolt és precíz folyamat eredményeként jut el a termék a polcról a teherautóig, majd onnan a megrendelőig.
 

Az egyetemisták azonban nem csak elméleti tudnivalókra tettek szert a nap folyamán, hiszen az Autonet vezetői igyekeztek valóban életszagú és bevált tanácsokkal is ellátni őket, amelyek hasznosak lehetnek a későbbiekben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: