2009-06-12 13:05:01• hírek • Szatmar.ro

Dica a CFR új szerzeménye

Kolozsváron folytatja pályafutását Emil Dica, a Rapid középpályása.

A Kolozsvári CFR a klub hivatalos honlapján péntek reggel bejelentette, hogy leigazolták Emil Dicát, a Rapid védekező középpályását.

„A CFR leigazolta Emil Dicát, az egykori rapidos játékos a következő három szezonra érvényes szerződést kötött a klubbal. A vasutas csapat már jó ideje figyelte ezen értékes játékos szereplését és a mai napon sikerült leigazolnia. Sok sikert kívánunk neki és Isten hozta Kolozsváron", áll a szűkszavú közleményben.

Ezzel mellesleg a Szamos-partiak alaposan meglepték a román sportsajtót, mivel az az utóbbi időben külföldi kérőkről írt és elsősorban a görög Larisszáról és Pantrakikosz csapatait említette, mint Dica esetleges új állomáshelyét.

A 27 esztendős Emil Cosmin Dica, akinek a piaci értékét 875.000 euróban határozta meg a transfermarkt.de szakhonlap, ingyen érkezett Kolozsvárra, mivel korábbi munkaadójával lejárt a szerződése. Az Arges, a Pandurii és az International Pitesti csapatai után a védekező középpályásként és jobbszélsőként alkalmazható labdarúgó 2005 óta futballozott a Rapidban, amellyel egy Román Kupát és egy Szuperkupát nyert.

A szlovák Peskovic és Eugen Trica után Dica a kolozsváriak harmadik nyári igazolása.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: