2013-05-09 11:09:50• hírek • Szatmár.ro

Kolozsvári Diáknapok: szavazhatsz a kedvenc csapatodra

Szavazz a Facebookon és juttasd 100 ponthoz kedvenc diáknapos csapatodat!

A KMDSZ Diáknapok szerdán 14 órától egy fergeteges felvonulással vette kezdetét, amely során a diáksereg a Főtérről indul és a Hoja erdőig, a Bemutatkozó helyszínéig. A kolozsvári magyar diákság legnagyobb ünnepén - amely idén ráadásul a 20. születésnapját ünnepli - kik lesznek a következő diáknapokig a kocsmák és egyetemek királyai, a győztes csapat tagjai.

Idén a tavalyhoz hasonlóan 48 csapat mérkőzik meg a legjobb kolozsvári egyetemistacsapat címéért, amely nem kevesebb mint 1662 személyt jelent. Ezek mellett, minden csapat népes szúrkolótáborral is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megközelítőleg 4000-en fordulnak meg valamilyen formában a rendezvényen.

A csapatoknak érdekes, őrült és bulis feladatokon kell helyt állniuk és pontokat szerezniük. A Szatmár.ro hírportál is segít egy csapatnak közelebb jutni a győzelemhez - annak a csapatnak, amelynek a fotóját a legtöbb rajongó támogat szavazatával. A legtöbb szavazatot begyűjtő csapat 100 pontot kap, ami akár a végső győzelemhez is hozzásegítheti kedvenc csapatod.

Nincs más dolgod, csak lájkolnod kell a Facebookon a Szatmár.ro oldalát, utána pedig szavazni kedvenc csapatodra. A legtöbb szavazatot begyűjtők 100 pontot kapnak. A szavazáshoz az ajánlott böngésző a Mozilla Firefox.

A facebookos szavazáshoz ide kattintva jutsz el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: