2015-01-12 22:12:11• hírek • Blikk.hu

Kollégájával jött össze Dobó Kata

Újra párra lelt Dobó Kata. A csinos színésznő kollégájába, Anger Zsoltba szerelmes. A Blikk úgy tudja, Kata már a válásának kipattanásakor támaszkodhatott Angerre.

Nemrég írt arról a Blikk, hogy Dobó Kata és férje, Gulyás Levente válnak. A férfi szerelmes lett a békéscsabai színház egyik fiatal színésznőjébe; akkor mindenki Katát sajnálta, azt gondolták, hosszú idő lesz, míg újra rendbe jön lelkileg. Úgy tűnik azonban, nem kellett sokáig várnia a boldogságra. A Story magazin szerint új kedvese Anger Zsolt Jászai Mari-díjas színművész. Hétfőn természetesen a Blikk hívta a színészt, aki nem cáfolta az értesülést.

- Tudom, miért hívnak, most nem tudok beszélni - zárta rövidre Zsolt, azt azonban megígérte, ma már választ ad a kérdésekre.

A Blikk úgy tudja, Anger és Dobó Kata a Hacktion című magyar sorozat forgatásán ismerkedett meg két éve, de akkor még nem mélyült el a kapcsolatuk. Egyik ismerősük szerint egyszerűen csak berobbant az életükbe a szerelem.

- Villámcsapás volt - mondta a Blikknek Kata egyik barátja. - Ő általában a szívére hallgat, és azt hiszem, jellemző is egy nőre, hogy amikor leginkább sebezhető, akkor talál rá a boldogság. Én sem számítottam erre, pedig jól ismerem. Ez olyan, mint egy tiniszerelem - fejtegette az ismerős.

Ugyanakkor egy másik informátor arról számolt be a Blikknek, hogy a sorozartban dr. Gonda Eszter kriminálpszichológust alakító Kata és a Szondi Péter főhadnagyot megformáló Zsolt között már huzamosabb ideje alakult ez a dolog, és amikor Leventével a szétválás mellett döntöttek, a színésznőnek volt támasza.

Kíváncsi a folytatásra? Kattintson ide és a Blikk.hu-n elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: