2016-02-22 09:10:19• hírek • Blikk.hu

Kollégájába szeretett bele Nemcsák

A József Attila Színház egyik munkatársába szeretett bele Nemcsák Károly! Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a színház igazgatójának zátonyra futott a házassága.

A nagy sikerű Szomszédok egykori Vágási Ferijének 21 év után ment tönkre a kapcsolata Darvasi Ilonával, a Turay Ida Társulat vezetőjével. A család irányítása alatt álló két színház vezetésével járó munka őrölte fel a házasságot, Károly túl sok időt töltött a munkatársaival, Ilona pedig úgy döntött, hogy a legjobb megoldás, ha több mint két évtized után elengedik egymást. Hiába próbálkoztak rendbe hozni a kapcsolatukat, sajnos nem sikerült nekik. Nem számított az együtt töltött 21 év, végérvényesen megromlott valami közöttük. Már a válási papírokat is beadták, és Ilona el is költözött közös otthonukból. A színházigazgató viszont azóta új szerelemre talált, Nemcsák egy kollégája oldalán találta meg a boldogságot.

- Az igazgató úr a színház egyik alkalmazottjába szeretett bele - kezdte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes. - Nyílt titok ez a színház berkein belül, mindenki tudja, hogy ők ketten együtt vannak, de ettől függetlenül nem verik nagydobra - tette hozzá az informátor, aki azt is elárulta, a hölgy nem színésznő, és azóta már elhagyta a közös munkahelyet. - Nem arról van szó, hogy Nemcsák egy fia­talabb színésznőbe szeretett volna bele. A hölgy a titkárságon dolgozott, és ott ismerkedtek meg egymással.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: