2006-12-08 15:25:06• hírek • István Löchli

Idén se sajnáljuk a pénzt

 Megindult a karácsonyi bevásárlási láz Szatmárnémetiben.

Idén se sajnáljuk a pénzt, ha ajándékokról van szó. A Mikulás és a „szeretet ünnepe” előtt megélénkült az üzletek forgalma Szatmárnémetiben. Megkérdezve a járókelőket, átlagosan egy család csak ajándékokra, kettő és négymillió lej között költ, de figyelemre méltó az az adat, hogy minden évben 500 ezer lejjel többet költünk ajándékra.

 Még mindig nagy divat a ruhaneműk vásárlása, de átlagosan minden család Karácsonyra legalább egy technikai jellegű ajándékot vásárol. Így volt ez tavaly is, hiszen nagy divat volt a mobiltelefon és a digitális fényképezőgép. Ez idén se lesz másképp, hiszen a mobilos cégek már felkészültek az ünnepekre, és több terméket szereztek be. A kétmillió feletti kategóriában az eladási listák élén az eddigi adatok szerint a mobiltelefonok és a digitális fényképezőgépek állnak. Az ez alatti kategóriában az MP3 lejátszót részesítik előnyben a vásárlók.

A Szatmárnémeti központi parkjában felállított Karácsonyi Bazárban az eladók elmondása alapján máris nyereséget könyvelhettek el, de még a java hátra van, hiszen sokan csak az utolsó pillanatokra tervezik a karácsonyi ajándékok beszerzését. Mindenesetre az üzletek 24-ig nyitva lesznek, addig pedig lehet vásárolni, csak legyen miből.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: