2009-03-31 16:59:12• hírek • Ferenczi Noémi

Megszervezik a Kölcsey napokat

Színes programok kerülnek megrendezésre az idei Kölcsey-napok keretében. Számos kulturális, szórakoztató és sport programmal készülnek az iskola diákjai és tanárai.

Az idei rendezvényt a főgimnázium tanári kara és a KÖFEDISZ közösen szervezi. Az ünnepélyes megnyitóra csütörtökön, április 2-án kerül sor a díszteremben. A programok többnyire párhuzamosan fognak lezajlani - mondta el a Szatmár.ro-nak Loga Hajnalka, KÖFEDISZ-elnök.

A „kicsik" számára „Az én iskolám" című aszfaltrajz verseny kerül megrendezésre, míg a nagyobbak idegennyelv vetélkedőt kísérhetnek figyelemmel, „Titkárnő kerestetik" címmel.

 

A tánckedvelők sem fognak unatkozni, ugyanis mindkét napon lesz társas tánc-bemutató.

A Tudományos Diákköri Konferencia az iskola multimédia termében fog lezajlani, ezzel egy időben lesz a Megasztár második fordulója a díszteremben. A késő délutáni órákban Pegazus koncert, break és társas tánc lesz, illetve a Csongor és Tünde paródiáját kísérhetik figyelemmel a diákok.

A rendezvény ideje alatt az iskola folyosóján kiállított fotókban és rajzokban gyönyörködhetnek az érdeklődők, melynek címe  „Mit jelent számodra a Kölcsey Ferenc Főgimnázium?"

A pénteki nap programja, mely bővelkedik sportrendezvényekben, hasonlóan izgalmasnak ígérkezik. Délelőtt 11-től lesz a német kabinet avatása, majd 14 órától tanár-diák kosárlabda mérkőzés kerül megrendezésre az iskola udvarán, ezt követően pedig röplabda, labdarúgás, kosárlabda, sakk és asztalitenisz.

Az sem fog unatkozni, aki kevésbé szeret sportolni, ugyanis lesz Harry Potter olvasóklub, rövidfilm-bemutató, idegennyelv-vetélkedő, majd pedig karaoke. „Nyelvében él a nemzet" címmel, nyelvi vetélkedő keretében bizonyíthatják felkészültségüket a diákok, melyet a magyar nyelv évének tiszteletére szerveznek. A díszteremben Filipp Dávid tart majd rap-előadást. A kétnapos rendezvény zárásaként az iskola színjátszócsoportja, a Bokréta tánccsoport valamint egy Veszprémből érkező diákkórus lép színpadra.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: