2008-05-05 09:55:51• hírek • Czinzel László

Kökényesd: különleges kispályát avattak

 Vasárnap délután élő gyeptéglás, kisméretű labdarúgópályát avattak Kökényesden: ez a megye egyetlen hasonló létesítménye.

Az ünnepélyes átadáson Simon Levente, a község polgármestere köszönötte elsőként a megjelenteket, kiemelve: a megvalósítás egyik fontos eleme annak a fejlődésnek, amely az RMDSZ helyi, megyei, illetve országos vezető szerepének tulajdonítható.

Épp emiatt fontos, hogy a június 1–jei helyhatósági választáson ismét az érdekvédelmi szervezetnek, illetve Csehi Árpád megyei tanácselnökjelöltnek szavazzanak bizalmat a választók — hangzott el. A pálya — amely méltán nevezhető Kökényesd díszének — a polgármester szerint annak a jelképe lehet, hogy csakis összefogással lehet látványos megvalósításokat véghezvinni.

Miután Csehi Árpád megyei RMDSZ–elnök, Günthner Tibor megyei tanácselnök, Erdei D. István parlamenti képviselő és Kovács Máté, megyei RMDSZ–alelnök átvágták a pálya bejáratánál a szalagot és elvégezték a kezdőrúgást, kezdetét vehette az a gálatorna, amelyen nem csak a kökényesdi öregfiúk, de a valamikori Ugocsa hatvan év körüli öregfiúi is pályára léptek: a Mikolai Öregfiúk, illetve a Szatmári Magyar Hírlap és Olvasói csapatok mellett. A tornát a Kökényesdi Öregfiúk együttese nyerte, amely a döntőben Mikola ellen aratott 6–2–es győzelmet. Az ünnepi rendezvény éjfélbe nyúló jó hangulatú mulatsággal ért véget.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: