2008-06-23 13:18:06• hírek • Czinzel László

Kökényesd Napjai: sztárkavalkád, nagy siker

Fergeteges sikert aratott Varga Miklós, Koós János és az Irigy Hónaljmirigy is.

Nagy sikert aratott Kökényesd Napján a fellépő sztárkavalkád: Varga Miklós, Baby Gabi, Koós János és az Irigy Hónaljmirigy. 

A kökényesdi önkormányzat már eddig is kitett magáért, ami a községnapokon felvonultatott sztárokat illeti, viszont a hét végén sorra került idei, harmadik rendezvény minden eddigit felülmúlt: az első napon „csak" Baby Gabi lépett fel, vasárnap viszont Koós János, Varga Miklós és az Irigy Hónaljmirigy fergeteges sikert aratott.

Koós elsősorban az idősebb korosztály számára jelentett nagy élményt, Varga Miklós „Vén Európáját" és az István, a király részleteit sokan megkönnyezték, a „Mirigy" pedig hozta megszokott formáját, és a fiúk azt is bebizonyították később, hogy az életben is ugyanolyan „őrültek", mint amilyennek a színpadon és a televízióban mutatják magukat.

Már pénteken megkezdődött az idén a községnap, a karaoké-sátorban hajnalig tartott a mulatozás. Szombaton - a Fradi-öregfiúk részvétele nélkül - kispályás labdarúgótornát rendeztek, amelyet a Botifarm együttese nyert, a helyi Halászok-Borászok FC-t megelőzve.

Az ünnepélyes megnyitót díszebéd követte, majd Baby Gabi és a Kerozin lépett színpadra - no meg utóbbival Simon Levente polgármester, aki a „Ha én lennék az elnök" című szám eléneklésével megmutatta, nem csak a községvezetésben állja meg a helyét.

 

 
 
 
szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: