2010-11-17 14:04:52• hírek • Szatmár.ro

Kökényesd: három új tanácsosjelölt

Az RMDSZ minimális módosításokat eszközölt kökényesdi jelöltlistáján.

Teljében a kampány Kökényesden is: november 28-án új tanácsosokat választanak a közigazgatási egységben. Az RMDSZ mellett a PDL és a PNL, illetve egy független nyújtott be jelöltlistát. Simon Levente polgármestert, községi RMDSZ-elnököt portálunk arról kérdezte: milyen kampánystratégiát alkalmaz a szervezet?

- A képlet igencsak egyszerű: mi az eredményeinkkel kampányolunk, csak annyit tudunk ígérni, hogy a megkezdett úton megyünk tovább. Márpedig a megkezdett út igen látványos és megvalósításokkal teli. Öt évvel ezelőtt például Csedregben alig lehetett közlekedni a nagy sár miatt, most pedig 600 méternyi aszfaltozatlan utca van a településen. Kökényesden is újraköveztük a mellékutcákat, aszfaltozást hajtottunk végre, parkot, kisméretű futballpályát létesítettünk, megszereztük a jóváhagyást az ivóvízvezeték kiépítésére, pályázatot nyertünk új iskola és új, csedregi óvoda építésére, és még sorolhatnám.

Mindezekben óriási szerepet játszott az, hogy az RMDSZ-nek helyi, megyei és országos szinten is van képviselete. A tanács nem a mi hibánkból bomlott fel, és nagyon remélem, meg tudjuk ismételni a két évvel ezelőtti sikert, amikoris tiszta RMDSZ-es testületet sikerült a község élére választani.

Simon elmondása szerint három új név került a régi tanácsosi listára: az elhunyt Egresi András és a jelölőgyűlésen meg nem jelent Zapku Gusztáv helyére kerülők, illetve az ifjúság képviselőjeként Tárkányi Péter, MIK-elnök személyében.

Az RMDSZ kökényesdi jelöltlistája: Lukács Dénes, Deák Erzsébet, Dienes László, Tóth Zoltán, Kárász Endre, Ruzsilla Béla, Peleskei Pál, Vagrin András, Tamsula Médi, Simon Tamás, Tárkányi Péter, Rózsa Ottó, Szemák Jenő, Csatári Lajos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: