2010-11-15 09:23:40• hírek • Blikk

Kökény Attila: Kikészültem!

A produkciót, illetve a Megasztár műsor szabályait és annak közvetítését tartja felelősnek Kökény Attila (35) azért, mert majdnem kiesett a Megasztár versenyéből.

Mindenkit megdöbbentett, hogy az eddig talán az egyik legnagyobb esélyesnek tartott énekes a hét versenyző közül az utolsó három között végzett. Attila végig sereghajtóként kullogott, és ezt képtelen volt ­feldolgozni, magyarul a kiélezett versenyhelyzet talán túl sok is neki, nem képes vele megbirkózni lelkileg.

A megasztárost ugyanis állítása szerint lelkileg teljesen tönkreteszi, hogy folyamatosan mutatják a szavazás állását, és ­emiatt nem tud már százszázalékosat nyújtani, amikor végre sorra kerül.

- Engem teljesen kikészített ez, hogy azt láttam, végig utolsó vagyok - panaszolta csüggedten Kökény. - Nem tudom, hogy ezzel segíteni ­akarnak-e, vagy csak a műsor szerkezete ­miatt van ez, de rám ­rossz hatással van. Persze értem én, hogy ez kereskedelmi tévé, de ezek után olyan lelkiállapotba kerülünk, illetve legalábbis én, hogy nem tudok normálisan énekelni.

Ráadásul az is elhangzott, hogy Freddie Mercury számait senki más nem képes előadni. Na, ezek után menj ki a színpadra egy Queen-dallal! - panaszkodott Kökény, aki a színpadon látszólag maga a megtestesült nyugalom, belül azonban pattanásig feszültek az idegei.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A legutóbbi műsorban végig utolsó helyen kullogott
A legutóbbi műsorban végig utolsó helyen kullogott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: