2012-01-25 17:28:22• hírek • Kocsis Zoltán

Szerdán kifizette a játékosokat a VSK

A szatmárnémeti VSK női kosárlabda és férfi kézilabda csapatainak játékosai szerdán megkapták decemberi fizetésüket, jelentette be Fógel László klubelnök és Kereskényi Gábor, az igazgatótanács elnöke szerdán megtartott sajtótájékoztatóján.

Fógel elismerte ugyanakkor, hogy az októberi fizetéseket még nem kapták meg a sportolók. „Először köszönetemet szeretném kifejezni, mert megértőek voltak. Biztosítottam őket, hogy az októberi béreket is megkapják júniusig, akárcsak a tavaly."

Kereskényi elmondta, a decemberi fizetéseket azért tudták csak most kifizetni, mert december 22-én a pénzügyminiszter az összes önkormányzat számláját befagyasztotta. „Rendelkezésünkre állt a szükséges összeg, de nem nyúlhattunk hozzá. Nem csak a játékosok, de három iskola folyó számláit sem tudtuk kifizetni. Hogy a pénzügyminisztérium milyen jogon rendelkezik ily módon a saját forrásainkból származó pénzekkel, nem tudom. De egy ilyen országban élünk", magyarázta a decemberi késés okát.

Nem mindenki volt azonban megértő: Devid Munea feljelentette a klubot, amely válaszként felbontotta a szerződését. Figyelembe véve, hogy Ghita Mateias vakbelét megoperálták, Vass kapus megfázással küszködik, Silviu Surducan pedig Bákóban eltörte az ujját, a VSK rendkívül nehéz körülmények közepette várja a vasárnapi, hazai bajnokit.

„Megmondtam Palkónak: Jancsi, ha ezzel a kerettel megvered a Temesvárt, a szurkolók előtt letérdelek előtted", érzékeltette a helyzetet Fógel László.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: