2007-05-07 22:26:40• hírek • Szatmár.ro

Kokainbotrány!

nlohan1Lindsay Lohant lefilmezték, amint kokaint fogyaszt egy klub mellékhelyiségében.

Újabb botrányba keveredett Lindsay Lohan: a színésznőt állítólag lefilmezték, amint kokaint szippant fel, miután beletuszkolja a drogot haverjai orrába is – az eset egy vad éjszaka során, egy klub mellékhelyiségében történt.

A nem éppen megbízhatóságáról híres News Of The World szerint az egészet rögzítette egy titkos kamera a hollywoodi Roosevelt Hotel Teddy nevű klubjában. A videón látható, amint a 21 éves színésznő este 11 óra körül megérkezik, a fürdőszoba környékén lóg, majd szép lassan beoldalaz egy toalett-fülkébe.

A lap szerint Lohan két barátjával volt ott, amikor elővett a nadrágzsebéből egy kis csomagot. Ezután a csomagban lévő matériából egy adagot az ujjaira öntött, odatartotta barátai orrához, majd maga is szippantott belőle.

Lohan egyik barátnője, aki a kazettát a lap rendelkezésére bocsátotta, elmondta, hogy a Nem férek a bőrödbe sztárja egyetlen éjszaka alatt 20 csík kokaint szippantott fel, teljesen egyedül. A hölgy elmondta: aggódott, hogy a színésznő, aki nemrég jött ki a rehabilitációs intézetből, elveszti önuralmát.

„Ezért mutatom meg ezt a videót. Így a világ is tudomást szerezhet arról, mit művel Lindsay, ezért innentől fogva már nem hazudhat magának és senki másnak.

„Lindsay-t nem érdekli, ki és hol látja kokainozás közben. Emlékszem, ránéztem, és arra gondoltam, mennyire szánalmasan néz ki, és mennyire elvesztette önkontrollját. Amikor be van kokózva, és ez elég sokszor előfordul, mindenkinek rá kell figyelni.

„Már számolni sem tudom, hányszor volt olyan, hogy levetkőzött teljesen meztelenre mindenki előtt. Ilyenkor mindig illegeti magát a tükör előtt, miközben ringatja a didkóit” – nyilatkozta a barátnő.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: