2011-12-20 09:51:33• hírek • Blikk.hu

Kocsis Tibi milliókat oszt szét

Az X-Faktor három döntőse
Az X-Faktor három döntőse

Családjára fordítaná a 12 millió forintos fődíját Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese ugyanis mindenkinek szeretne segíteni nyereményéből, aki csak közel áll hozzá, és akinek szüksége van rá.

A 2011-es év legjobb énekesének választott Tibor állítása szerint egy percet sem gondolt arra a vasárnapi finálén, hogy milliomossá válhat, ha megnyeri az X-Faktort, ami talán nem is csoda, hiszen az eddig sorsolási menedzserként dolgozó fiúnak szinte mindene megvolt eddig is: jól fizető állás, lakás, autó.

Bár mindezekért keményen megdolgozott, ő mégis a saját lábán állt, ellentétben Baricz Gergővel és Muri Enikővel. A két fiatal énekes ugyanis a mai napig, és a műsor után is szülei segítségétől függenek, így nekik a legjobbkor jött volna, hogy végre elszakadjanak a családi fészektől, és ne olyan filléres gondjaik legyenek, mint a számlák kifizetése. Talán éppen ezért gondolta úgy Tibor, hogy miután rendezi és kifizeti a lakására felvett többmilliós hitelét, a nyereményéből további milliókat fog szétosztani szerettei között.

- A verseny alatt soha nem gondoltam a pénznyereményre, soha nem ez motivált. Csak azután fogtam fel, hogy mekkora összeget is nyertem, amikor a fiúk szóltak nekem, hogy: „Tibi, milliomos lettél!" Hihetetlen érzés, mivel annak ellenére, hogy látszólag mindenem megvan, mégis én is az átlagemberek életét élem - árulta el a Blikknek Malek Miklós mentoráltja, aki talán meglepő módon, sokakkal ellentétben nem saját magára akarja fordítani az egész nyereményét, hanem nagy részét szét akarja osztogatni azok között, akik a legközelebb állnak hozzá.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: