2009-02-17 15:12:48• hírek • Szatmar.ro

Kobe és Shaq ismét együtt

Az All Star gálán a két csillag remeklésével győzött a Nyugat Kelet fölött.

A hagyományos gála, melyen az NBA keleti és nyugati konferenciáiban szereplő csapatok sztárjai csapnak össze, immár 58. alkalommal került megrendzésre, ezúttal Pheonix városában.

Maga a mérkőzés végül sima, 146-119 arányú nyugati győzelmet hozott, pedig egyáltalán nem így indult. A fordulópontot Shaquill O'Neal pályára lépése jelentette, melynek hatására csapata egy 19-0-ás sorozatot produkált.

A hazai pályán szereplő óriás amúgy kevés játéklehetőséget kapott, legközelebb ugyanis már csak a harmadik negyedben futhatott ki a parkettre, amikor csapata megnyugtató előnyre tett szert. Amikor viszont  a pályán volt, elkápráztatta a nézőket, főleg a Kobe Bryanttel való együttműködés során. A két klasszis 1996 és 2005 között csapattársak voltak a Los Angeles Lakers csapatában, ám nem mindig jöttek ki a legjobban egymással, és többek között ez vezetett ahhoz, hogy Shaq elhagyta az „angyalok városát".

Most azonban ezen ellentétnek semmi nyomát nem lehetett tapasztalni és kettejük együttműködése, na meg az a tény, hogy a Keleten csak LeBron James tudta felvenni velük a versenyt, sima nyugati győzelmet eredményezett. A gála MVP-jét is ők ketten, megosztva kapták meg. Ez azt jelenti, hogy mindketten három ilyen díjjal rendelkeznek, amit rajtuk kívül csak Oscar Robinson és Michael Jordan mondhat el magáról. Na meg Bob Petit, de ő négyszer érdemelte ki az elismerést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: