2013-07-15 09:42:00• hírek • Szatmár.ro

Klímatechnika az Eskimótól

Szatmárnémeti egyik vezető légkondicionálásra szakosodott cége, az Eskimo mottója talán a „minőséget jó áron" lehetne, mivel olyan, nemzetközileg ismert, az európai piacon is keresett gyártók termékeit forgalmazza, mint a Daikin vagy a Haier.

Az Eskimo által kínált berendezések működési elve dióhéjban összefoglalva a gazdaságosság, az egészség és a hosszú élettartam.

„Minden érdeklődőnek elmondjuk, hogy később az olcsó berendezés többe kerül majd  neki, de a döntés természetesen az övé", mondja Nagy Géza cégvezető. Aki aztán elmagyarázza, hogy a jövő légkondicionálói már az inverter technológiát használják. Ez azt jelenti, hogy ezen berendezések nem csak hűtenek, de fűtenek is. Az inverter technológiát alkalmazó berendezések ugyan 30%-40%-al drágábbak, mint az egyszerű berendezések, de 3-4 hónap alatt, legrosszabb esetben pedig 1-2 év alatt megtérül a befektetés, mivel ezek a gépek 30%-40%-al kevesebbet fogyasztanak.

Az inverter technológia csak a jéghegy csúcsa, az alapot pedig olyan technikai megoldások jelentik, mint az infravörös távirányító, az automatikus hűtés-fűtés váltás, az öt sebességű ventilátor, az automatikusan állítható légbefolyó, a powerful és comfort működési mód, a mozgásérzékelő, a csendes üzemmód, az éjszakai üzemmód, az automatikus újraindulás (áramkimaradás esetén) vagy az állítható időzítő.


Eskimo - bőséges cserealkatrész-választékkal rendelkeznek a cég Amaci úti központjában


Szorosan a technikai adottságokhoz kapcsolható a második vezérelv, az egészség. Ezen berendezések már elektromos szűrővel vannak ellátva. Az elektronikus szűrők funkciója, hogy elpusztítsák a berendezés belsejében megragadó baktériumokat és vírusokat. Márpedig a hagyományos légkondicionáló berendezések esetében pontosan ezek a vírusok és baktériumok okozzák a legtöbb kellemetlenséget, az oxigéndúsítás következtében pedig bizonyíthatóan egészségesebb és tisztább lesz a szoba vagy a lakás levegője, mint a szabadban.

A gazdaságosság és egészség mellett az Eskimo harmadik vezérelve a hosszú élettartam! Ez lehetővé teszi, hogy a gazdaságosabb berendezések idővel megtérítsék árukat, ily módon lehetővé téve, hogy az ügyfél mind saját lakásában, mind pedig irodájában vagy üzemében kellemes légkört teremthessen. A hosszú élettartam egyik legfontosabb feltétele a szakszerű karbantartás, amit az Eskimo szintén biztosít valamennyi ügyfelének.

Aki tehát egy modern, professzionális légkondicionálásra vágyik, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: