2014-10-27 13:10:05• hírek • (x)

Klaus Iohannis az ACL biztos jelöltje és meg fogja nyerni a választást

Annak ellenére, hogy sokan látnák szívesen partvonalon kívül, Klaus Iohannis nem csak az ACL biztos jelöltje, de meg is fogja nyerni az államfői választást.

A Legfelső Semmitő- és Ítélőszék (ICCJ) október 27-én dönt a Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) eljárásának jogalapjáról és nem magáról az ügyről. A Keresztény Liberális Szövetség (ACL) elfogadja a Legfelső Semmítő- és Ítélőszék által meghatározott november 27-i időpontot.

A Fehér Megyei Fellebbviteli Bíróság első fokon úgy döntött, Klaus Iohannis nincs összeférhetetlenségi viszonyban és biztosak vagyunk benne, hogy így dönt majd a Legfelső Semmítő- és Ítélőszék is.

A Keresztény Szociális Szövetség elutasítja a PSD jelöltjének, Victor Pontának a hazug kijelentéseit, amely szokásához híven megpróbálja nyomás alá helyezni az igazságszolgáltatást és félretájékoztatni a közvéleményt, az ACL jelöltjét a dosszié eltussolásával vádolva.

A valóságban azonban Klaus Iohannis soha nem kérte a bírósági döntés halasztását, minden szükséges okiratot a megadott időben az igazságszolgáltatás rendelkezésére bocsátott, az időpontokat pedig ennek következtében a bíróság határozta meg. Noha ezt a dossziét Klaus Iohannis politikai vetélytársai kampánycélra használták fel, biztosítunk valamennyi szavazót, hogy a Legfelső Semmítő- és Ítélőszék döntése ismét bizonyítani fogja, hogy az ACL elnökjelöltje más fajta politika híve és tiszteletben tartja a törvényeket és az állampolgárokat.

Felszólítjuk a választópolgárokat, ne essenek azoknak a hazug propagandacsapdájába, akik Klaus Iohannistól félnek és ne dőljenek be durva manipulációjuknak.

A Keresztény Liberális Szövetség ezúttal is következetesen reagál a jogi eljárásokra. Betartjuk a bíróság által megszabott valamennyi határidőt, tiszteletben tartjuk minden döntését, legfőképpen a Legfelső Semmitő- és Ítélőszékét.

A Keresztény Liberális Szövetség, más pártokkal vagy éppen fizikai személyekkel ellentétben, soha nem próbálkozott azzal, hogy bármilyen módon nyomást gyakoroljon az igazságszolgáltatási rendszerre vagy az bíróságokra.

Ezzel együtt az ACL szeretné megállítani a Victor Ponta által elindított hazug propagandát is, mely azt állítja, hogy Klaus Iohannis csökkenteni fogja a nyugdíjakat és fizetéseket, amennyiben államfővé választják. Egy társadalom fejlettségének fokmérője, hogy az miként bánik a nyugdíjasokkal. A nyugdíjasok foglalkoztatottsága Romániában az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban, mint ahogy a nyugdíjakra fordított GDP-arány is a legkisebbek közé tartozik. Ezzel szemben Románia az öt leggyorsabban öregedő társadalommal rendelkező tagország, ami súlyos következményekkel jár majd költségvetési, gazdasági és szociális téren egyaránt. Románia köztársasági elnökeként Klaus Iohannis támogatja a foglalkoztatói nyugdíj, valamint egy alkalmi tevékenységeken alapuló társadalombiztosítási rendszer bevezetését. Klaus Iohannis tehát nem csökkenti a román állampolgárok nyugdíját és fizetését, mint ahogy azt Victor Ponta hazug propagandája állítja.

Klaus Iohannis, az ACL jelöltje egy olyan új alternatívát nyújt, amely szöges ellentéte a közhangulatot szennyező ingyencirkuszoknak, botrányoknak és hangoskodásoknak. Tettei alapján Klaus Iohannis bizonyította, hogy Romániában lehet másként is politizálni és lehet jobban is teljesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: