2012-05-11 15:56:39• hírek • Szatmár.ro

Klasszikus bábjáték a legkisebbeknek

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának bábtagozata hétfő délelőtti bemutatójával a hagyományos kesztyűsbáb-játék eszközeit használva igyekszik a legkisebbek kedvében járni.

A három kismalac és a farkasok című gyerekelőadás két klasszikus mese ötvözete, amelyben a kesztyűs és pálcás bábok izgalmas játéka kelti életre a malackák sorsának alakulását.

A két kisebbik malac alábecsüli ugyan ellenségük erejét, nagyobbik testvérük azonban furfanggal legyőzi a malacpecsenyére vágyó farkast. A kismalacok nagy bajba kerülnek, de szerencsére a mese végére ismét győzedelmeskedik a józanész és a jó szándék.

A hároméves kortól ajánlott előadás humorral, minimális szöveggel és sok zenével tűzdelt, izgalmas és rendkívül tanulságos.

A bábelőadás szereplői Bandura Tibor és Nagy Tamás, rendezője Bandura Emese, báb- és díszlettervezője Bodor Judit. A produkció zenéjét Szatvári Csaba szerezte. A gyerekeknek szóló előadást a bábtagozat 2012. május 14-én, délelőtt 10 órától mutatja be a színház pódiumtermében.

A három kismalac - bábjáték az Északi Színházban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: