2010-07-09 09:26:58• hírek • blikk.hu

Klapka fia menekül?

Klapka szerint fia barátnője az egyetlen, aki le tudja szoktatni a fiút a drogokról. Denis néhány héttel ezelőtt elszántan fogadkozott a drog- és alkoholelvonó után, hogy megjavul, de úgy tűnik, nem sikerült neki. Vidékre menekült, hogy a dílerek ne találják meg.

- A fiatalok nagyon szerelmesek, Denis 10 napja a lány családjánál lakik, de jobb is - sóhajtja az üzletember. - Itthon állandóan felkeresi a barátja, Pepe, aki szerintem ellátta droggal, és belevitte a rossz-ba. Stohl András is bajba keveredett a kábítószer-fogyasztás miatt, nem akarom, hogy a fiam ellátója miatt nálunk is faggatózzon a rendőrség. A kis faluban, remélem, már nem éri utol Denist a szállítója. Örülök, hogy szerelmes a fiam, nagyon rendes a kislány; megígérte, hogy nem engedi Denist sem piálni, sem drogozni. Sőt természetgyógyász pszichológushoz küldi hetente egyszer a fiamat, a kórházi kezelése után ez jó elterelés.

Klapka György szomorúan, de elismeri: kudarcot vallott fia nevelésében, most mégis reménykedik, hogy a szerelme jó útra téríti fiát, akivel egy éve ismerkedtek meg.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


Denist drogdílerek keresik
Denist drogdílerek keresik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: