2012-01-13 09:06:51• hírek • Blikk.hu

Klapka: Nyerészkednek Mary Zsuzsi halálán!

Mary Zsuzsi 64 évesen lett öngyilkos
Mary Zsuzsi 64 évesen lett öngyilkos

Kiverte a biztosítékot Klapka Györgynél, hogy máris koncertet szerveznek Mary Zsuzsi emlékére.

Az üzletember attól tart, elkezdődik, amitől félt: előkerülnek azok, akik hasznot akarnak húzni volt felesége halálából. A tavaly szenteste tragikus körülmények között elhunyt énekesnő menedzsere emlékkoncertet hirdetett, amelyre ezerforintos belépőt kell váltani.

A szervezés alatt álló Mary Zsuzsi-emlékkoncertet február közepén tartják az egyik színházban. Klapka György azt egyelőre nem tudja, pontosan kik fognak színpadra állni, egy azonban biztos: nem örül neki. Nem érti, miért szednek belépőt, ha a rendezvény nem üzleti célú, és vajon kik lesznek azok az állítólagos volt barátok és kollégák, akik ingyen lépnek fel?!

- Kíváncsi vagyok, hogy Aradszky László, akit felkértünk, hogy Zsuzsi kollégái nevében mondjon búcsúbeszédet a ravatalozóban, de állítólagos betegségre hivatkozva nem jelent meg a temetésen, gázsiért elmegy-e énekelni? Kíváncsi vagyok, az „emlékkoncerten" valóban szednek-e majd belépőt, igazi emlék lesz-e, vagy üzlet? Ahogy Zsuzsi gyerekei tudták ingyen adni anyukájuk „hangját és képét", CD-jét, úgy csak akkor hiszem el, hogy szívből jövően akarnak rá emlékezni, ha ingyenes lesz a koncert, a kollégái önzetlenül, gázsi nélkül énekelnek, és a menedzsere sem kér részesedést vagy jutalékot.

Sajnos Zsuzsiból az utóbbi években mindenki hasznot húzott. Még volt saját kis vagyona, amikor hazatért Németországból, aztán lassan széthordták. Már hosszú évek óta az anyagi segítségemre szorult, ami azért érthetetlen, mert csak az utolsó fél évben nem mozdult ki, előtte hetente hívták fellépti díjért énekelni - mondta Klapka György, aki nagyon furcsállja, hogy alig néhány nappal volt felesége búcsúztatója után máris szervezik a koncertet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: