2014-01-03 16:25:59• hírek • Kocsis Zoltán

Ezúttal ezüstérmet szereztek a szatmáriak a Csengerben

A Pusztadaróc tavalyi aranyérme után idén is jutott érem a szatmári csapatoknak a hagyományos, immár tizedik alkalommal megszervezett SZAL-TO Kupán Csengerben. A teremfoci-bajnokságra idén húsz csapat nevezett be, közülük négy volt szatmári kötődésű, hárman pedig a csoportjukból is továbbjutottak.

A húsz csapatot a szervezők négy darab ötös csoportba sorsolták. A sorsolás szeszélye pedig úgy hozta, hogy a címvédő Pusztadaróc rögtön a csoportkörben összeessen egy másik erdélyi együttessel, a Sentierrivel. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget, a csoportból viszont mindkét gárda továbblépett: a Sentierri két győzelemmel és két döntetlennel az első, a Pusztadaróc két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel pedig a harmadik helyről.

A harmadik Szatmár megyei csapat, a Vörös Ördögök a B csoportba kerültek, ahol két győzelmet arattak és kétszer kikaptak, ezzel harmadikként léptek tovább. Egyedül a Studentii csapata nem nyert meccset (két döntetlen, két vereség), így ők nem is juthattak tovább.

A 12 továbbjutott együttesre négy darab hármas csoport várt és itt is volt egy Szatmár megyei derbi - a Sentierri 2-0 arányban legyőzte a Vörös Ördögöket és csoportelsőként be is jutott az elődöntőbe. A Pusztadaróc viszont rosszabb gólkülönbségének következtében végül nem jutott tovább a 3-as csoportból.

Az elődöntőben a Sentierri hosszabbításban 1-0-ra verte a Gold Cafét, ezzel bejutott a fináléba. Itt azonban már nem bírt az ALL Stars csapatával, amely 2-0-ra nyert. A győztes gárda nyolc meccséből mindössze egyet adott döntetlenre, így megérdemelten nyerte meg a X. SZAL-TO kupát, melynek második játéknapját telt ház előtt játszották a csapatok.

Kattints a táblázatra a nagyobb verzióért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: