2016-08-02 13:40:18• hírek • (x)

Kivizsgálás a Korall Klinikán - küldőpapírral

Augusztus 1-jétől a Korall Klinika négy újabb orvosával kötött szerződést az egészségbiztosító pénztár.

A Korall Klinikán remek szakemberek rendelnek, ezt évek óta tudja minden szatmári. Sokak számára viszont riasztó lehetett, hogy a vizsgálatok minden esetben fizetésesek voltak. Most azonban ez a dolog megváltozik. Augusztus 1-jétől ugyanis a magánklinika újabb négy szakorvosával kötött szerződést az egészségbiztosító, ami azt jelenti, hogy a családorvostól kapott küldőpapírral is lehet hozzájuk fordulni. Ezekben az esetekben pedig a vizsgálat térítésmentes.

A hónap elejétől így küldőpapírral is lehet kivizsgálásra jelentkezni Dr. Trip Dóránál, a klinika bőrgygyászánál, Dr. Oprea Maria endokrinológusnál, Dr. Filimon Adriana diabetológusnál és Dr. Feciche Daniela neurológusnál. Emlékeztetőül: Dr. Révész Attila, a klinika orr-fül-gégész szakorvosa is szerződésben áll az egészségbiztosítóval. A szakorvosokhoz időpontot kérni a 0361-412-037-es számon lehet.

Az egészségbiztosító megújította továbbá a szerződést a Korall Klinika égisze alatt működő laboratóriumokkal is - ezek közül kettő Szatmárnémetiben, egy pedig Nagykárolyban működik.

Fontos hír a Korall Klinikával kapcsolatban, hogy az év végéig új, jól felszerelt klinikát terveznek nyitni Nagykárolyban is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: