2016-02-23 14:34:44• hírek • Kocsis Zoltán

Kivilágítatlan lovasszekérbe szaladt – ketten megsérültek

Egy nő súlyosan megsérült abban a Mikolához közeli közlekedési balesetben, amelyben hétfőn késő délután egy személygépkocsi egy kivilágítatlan lovasszekérbe szaladt. A lovakat egy kamasz hajtotta.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a baleset hétfő délután 19 óra körül történt Mikola közelében, a DJ 194 A jelzésű úton. Vasile T. személygépkocsijával Mikola irányából Szatmárnémeti felé közeledett, de nem vette észre időben az előtte haladó lovasszekeret. A stráfkocsi nem volt kivilágítva és semmilyen fényvisszaverő, figyelmeztető eszközzel nem volt felszerelve, szögezte le a rendőrség. A két lovat egy 15 éves batizi kamasz hajtotta...

A balesetben súlyosan megsérült a szekéren utazó 36 éves nő, őt a Szatmár Megyei Kórházban látták el. A 15 éves szekeres kisebb sérülésekkel, a 60 éves autós pedig sértetlenül megúszta az esetet.

A helyszíni vizsgálatok szerint a férfi nem állt alkohol hatása alatt, ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás.

A hétfői nap folyamán amúgy a közúti rendőrség Szatmár megyében 150 bírságot szabott ki 15.719 lej értékben. Bevontak hat jogosítványt is szabálytalan előzésért, a sebességkorlátozás megszegéséért valamint elsőbbségadás elmulasztásáért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: