2018-10-05 05:27:24• hírek • Blikk.hu

Kivételt tettek: magánéletükről vallottak Tolvai Reniék

A nehézségek közepette kitart egymás mellett a sztárpár: Kállay-Saunders András és Tolvai Reni szerelmükről vallott, amiről olyan ritkán beszélnek!

Mint megírtuk, a Megasztár egykori versenyzője nehéz napokon van túl, édesanyja ugyanis kórházba került. Kállay-Saunders Andrást szerencsére párja, Tolvai Reni is segíti.
 

- Reni természetesen mellettem van, és sokat tud segíteni. Magától értetődően a nehézségek közepette is kitartunk egymás mellett. Most nyilván több időt töltök édesanyámmal, de ez természetes, nekem ő a legfontosabb, aki mindig mellettem állt, és aki csak az én jövőmért dolgozott - mesélte a Best magazinnak Kállay-Saunders András, aki egyébként nem szeret magánéletéről beszélni.
 

- Nem szeretünk a magánéletünkről beszélni, és ez nem változott az évek alatt. Soha nem akartunk celebpár lenni. [...] Aztán persze emiatt elterjedtek a pletykák, hogy nem is vagyunk együtt, de nem fogjuk bizonygatni, hogy nem látszatkapcsolat a miénk - mondta a magazinnak Tolvai Reni, aki elárulta kapcsolatuk titkát is.
 

- A kapcsolatunknak éppen az az egyik titka, hogy nem vagyunk napi 24 órát együtt, hanem időnként van közöttünk távolság, amikor mindenki teszi a dolgát, és emiatt nem féltékenykedünk egymásra - ismerte be az énekesnő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: