2007-10-17 02:47:02• hírek • Szatmar.ro

Lépés a korrupció ellen

korrupcioAz Igazságügyi Minisztérium korrupció-ellenes kampányt indít.

Az Igazságügyi Minisztérium tegnap meghírdette kampányát "Fără Spagă" címmel. A kampány nyitóünnepségének a Parlament épülete adott helyet.

A kampány a "Fără Spagă! Fără îmbogăţiţi din banii tăi!" , azaz "Kenőpénz nélkül! A te pénzedből meggazdagodók nélkül!" címet kapta. A kampány ezév októbere és decembere között fog zajlani, 17 város bevonásával. Az igazságügyi miniszter, Tudor Chiuariu kijelentette nyitóbeszédében, hogy minden erejével harcolni fog a korrupció ellen, és arra buzdított, hogy együtt kell felvennünk a harcot. A miniszter kifejtette, hogy számít a lakosság segítségére, mivel a korrupció ellen elsősorban az állampolgárok tehetnek a legtöbbet azzal, ha nemet mondanak a simlis ügyeknek. "Ez a problémamegoldási reflex el kell, hogy tűnjön" - fogalmazott a korrupcióról Chiuariu. 

Hazánkban sajnos nem ritkák az ilyen esetek, legtöbb esetben a politikusok körül terjengenek korrupciós botrányok, de ha jobban a dolgok mögé nézünk, a mindennapokat is igencsak behálózza ez a nem éppen igazságos "döntésserkentő" módszer.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: