2018-11-28 16:45:38• hírek • Nagy Tímea

Kíváncsi vagy, mit jelent egy bögre boldogság?

A várakozás időszakában jólesik minden kedves szívnek, ha tehet valamit másokért, adhat valamit a rászorulóknak, befogadják a jóért vívott harcba.

Kössük össze a kellemest a hasznossal! A szatmárnémeti Interact és Rotaract jótékonysági szervezetek idén is megszervezik az “Egy bögre boldogság” névre keresztelt karitatív megmozdulást. 2018 telén a Szatmár Megyei Kórház számára gyűjtenek adományt a szervezetek. Aki hozzájárulna, nem kell mást tennie, mint egy pohár foraltbort fogyasztania az “Egy bögre boldogság” régi központban felállított standjánál.

 

Igazán részesei úgy lehetünk csak a legszebb ünnepi pillanatoknak, ha túllépünk a saját boldogságunk fontosságán és felfedezzük az önzetlenség adta örömöt is. Egy pohárnyi forró finomság nem csak a saját, de a kórház betegeinek lelkét is felmelegítheti.

 

December 7. és 21. között minden csütörtöktől vasárnapig nyitva áll a stand a látogatók előtt. Fergeteges buli hangulattal, vidámsággal és fahéjtól fűszeres illattal várnak minden kedves adományozót!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: