2018-10-20 16:41:24• hírek • Szatmar.ro

Kiváló karrierlehetőség a katonaság kötelékében

 

Október 19-én, pénteken a Szatmár Megyei Katonasági Központ is részt vett a munkaerő foglalkoztatási ügynökség által szervezett állásbörzén.

Az Információs-toborzási iroda munkatársai is várták a munkahely után érdeklődő fiatalokat a kultúrházban megtartott eseményen.

 

A katonaság standját mintegy kétszáz fiatal látogatta meg a tanulmányi- és a karrierlehetőségek után érdeklődve, melyek a Honvédelmi Minisztérium égisze alatt folynak. A komoly érdeklődőkkel felvették a kapcsolatot, és bővebben informálják őket a tanulmányi intézményekkel és lehetőségekkel kapcsolatban.

 

A standhoz látogatók meglepődtek, amikor megtudták, hogy a katonai kiképzés teljesen ingyenes és ezen felül az ellátás, a szállás, a sportolási lehetőség, a felszerelés, orvosi felügyelet és még sok más egyéb is díjmentesen biztosított a tanulók számára.

 

Azt is megtudhatták az érdeklődők, hogy a kiképzés végeztével, a sikeresen vizsgázóknak biztos munkahelyet ajánlanak, nem is rossz fizetéssel. A jó fizetés mellett más béren kívüli- és nem anyagi jellegű juttatásban is részesülnek - már a pályakezdő - katonák is.

 

Ez a foglalkozás társadalmilag elismert szakmának számít, emellett jó megélhetést ígér és a komoly karrierlehetőség is adott a katonai pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: