2017-12-22 08:45:16• hírek • Oszkó Viktória

Kiválasztották a legszebb osztályokat a Kölcseyben

A Kölcseyben a karácsonyfa -és osztálydíszítés mellett a karácsonyi vásár az, amit a diákok talán a leginkább vártak. December 22-én, pénteken 9:00 órától kezdődött az idei karácsonyi kavalkád az iskola folyosóin, most a második emeleten.

A karácsonyi programot a diákok közös éneklése nyitotta meg reggel a tanári szobában. Gitárkíséret mellett angolul és magyarul énekeltek a gyerekek tanáraiknak szép, karácsonyi énekeket – nagy örömet okozva ezzel minden jelenlévőnek.
 

Most hirdették ki az idei osztálydíszítő verseny eredményeit is, amelyek kategóriák szerint a következők szerint alakultak:
 

A kicsik közül a VI. osztály, a nagyok közül a IX. A. osztàly végzett az első helyen, a legötletesebb díszítésért járó díjat pedig az V. osztály kapta. A XII.D. kapta a legelegànsabb díszítésért járó elismerést, a IX. B. pedig a legtèliesebbért, míg a  XI.A. a legeredetibb díszítéssel kápráztatta el a zsűrit. A IX. F.a legdìszesebb osztály címét nyerte el, a IX.D pedig a legkedvesebb dìszìtèsért járó jutalmat vehette át.
 

A karácsonyi vásáron az oszályok különféle karácsonyi finomságokkal készülnek, vannak például házi készítésű sütemények és forró tea. Az iskola az ajándékok kiárusításából befolyó összeget Ungvári Krisztián számára ajánlja fel.
 

Az ünnepi esemény apropóján a diákok többféle kikapcsolódási forma közül is választhatnak, hiszen közös filmnézést és kézműveskedést is terveztek a szervezők, de van még lehetőség társasjátékozásra és egy kimondottan a pihenésre szánt sarkot is kialakítottak, hogy megpihenhessenek a tanév során megfáradt diákok.

Elkezdődött a Kölcseyben a karácsonyi hangolódás, gyönyörűen énekelnek a diákok a tanári szobában az oktatóknak.

Közzétette: Szatmar.ro – 2017. december 21.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: