2009-11-02 12:39:01• hírek • Szatmár.ro

Kiválasztották Erdély Arcát

Kulisszák mögé rejtett izgalom, titokban elejtett örömkönnyek, nagy ölelések, kölcsönös jókívánságok: így írható le a hangulat az Erdély Arca Gálaest kezdete előtt.

A kiválasztott 12 szépség kifogástalan formában lépett a kézdivásárhelyi Vigadó színpadára nem sokkal 20 óra után. Mondanom sem kell, hogy a négyszáz férőhelyes terem dugig megtelt, sőt akadt olyan érdeklődő is, aki inkább állva vállalta be a műsort, minthogy lemaradjon róla. A több mint négy órás showban semmiben nem volt hiány: csak úgy pásztáztak a gyönyörű lányok, először utcai, majd fürdő-, valamint estélyi ruhában; amíg pedig ők egyik ruhából a másikba öltöztek, a közönséget a PharaohDance sokszínű tánca, a Sepsiszentgyörgyi Sportiskola lélegzetelállító akrobatika produkciója, a Magic Club dinamikus minikoncertje, valamint Zsók Levente humorista poénjai szórakoztatták.

Éjfélkor már szinte érezni lehetett a felfokozott hangulatot a Vigadó nagytermében: többszáz ember izgatottan, néha már-már türelmetlenül várta az eredményhirdetést; sokan fejeiket összedugva találgatták, hogy melyik szépség fejére kerül a korona. Fél órás pontösszeszámlálás és részletegyeztetés után a zsűri döntött. Miután mind a 12 lány megkapta királylány-szalagját és részvételi oklevelét egy csodálatos virágcsokor kíséretében a rendezvény főszervezőjétől, Finna Gábor-Gabától, jöhetett az est fénypontja. A lányok szemében a csillogást felváltotta az izgatott tekintet. Először a különdíjban részesülteket díjazták.

Az legtöbb példányszámban eladott Kovászna megyei hetilap olvasóinak döntésére a sepsiszentgyörgyi Barabás Réka lett 2009 Székely Hirmondó Szépe. Nyereménye egy 350 RON értékű ajándékcsomag volt. Ezután a helyi üzletlánc, az Ilu Market tulajdonosa, Sükösd Ede ajánlott fel egy különdíjat a kézdivásárhelyi Lestyán Erikának. Ő egy ajándékcsomagot vihetett haza. A szépségverseny ügyeletes fényképészei, Nagy Flórián, Fekete Márton, László Attila és Bartus Levente egy-egy portfóliófotózást ajánlott fel minden lánynak. A médiás szakemberekből összealakított zsűri megítélése és egyöntetű szavazata alapján a Média Szépe 2009 díjat a marosvásárhelyi Csernáczki Emőke kapta.


Mihály Lilla (Nagyvárad) lett Erély Arca 2009-ben
Mihály Lilla (Nagyvárad) lett Erély Arca 2009-ben


Ha már a különdijakat kiosztották, még egy pár másodpercnyi szuszpansz következett, de csak annyi ideig mig a műsorvezető kimondta a második udvarhölgy nevét. Ezt a cimet a kézdiszentléleki Vargyasi Szilviának itélte a szakmai zsűri, aki egy laptoppal lett gazdagabb, valamint egy csodálatos koronával. Az első udvarhölgynek járó korona került Csernáczki Emőke fejére, aki szintén egy laptoppal távozhatott. Az Erdély Arca Szépségverseny idei királynője az a lány lett, aki első perctől nagy hatást gyakorolt a zsűrire magabiztos megjelenésével, kedvességével, mosolyával, de főleg külső és belső természtességével. Ő nem más, mint a 17 éves nagyváradi versenyző, Mihály Lilla. Lilla arcán a meglepettség egyértelmű volt: ő maga mondta a táborozás alatt, hogy álmában sem számit a koronára. A zsűri viszont határozottan úgy gondolta, hogy őt illeti a királynői trón (ugyanis idén az is volt) és a vele járó korona. Lilla nyolc napot tölthet el Egyiptomban másodmagával, és remélhetőleg az, hogy 2009-ben Erdély Arca lett, rengeteg szerződést hoz majd magával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: