2011-07-21 10:15:02• hírek • Szatmar.ro

Kiütötte bihari ellenfelét az Óvári

Nem okozott gondot a halvány gyenge Belényes a Román Kupa megyei győztesei országos küzdelemsorozatának első fordulójában: a Szatmár megyeiek 6-0 arányban mosták le vendégeiket. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a belényesiek csak a második számú csapatukat küldték el, amely az V. osztályban szerepel.

A kupagyőzelem óta alaposan átalakult Óvárinak mindössze három percre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze a vezetést: ekkor Gavrus értékesítette a Tripon buktatásáért megítélt büntetőt. Tíz perc után már kettő volt a hazaiak előnye, amikor Morosan passzát Istrate váltotta gólra, sőt, fél óra elteltével Berci is betalált. Miközben a hazai oldalon Berci, Morosan és Kirner is ziccereket hagyott ki, addig a vendégek csak egy kapufáig jutottak.

A szünet után Gavrus egy percet késett és így „csak" a negyedik percben szerzett gólt (4-0), majd a 70. minutumban Tripon ismét kiharcolt egy tizenegyest, amit ezúttal ő maga értékesített. Két perccel később a csereként beálló Ardelean tette fel a pontot csapata teljesítményére, a 6-0-ás siker pedig azt jelenti, hogy az Óvári várhatja a Román Kupa következő fordulóját. Amelyben már egy harmadik osztályú gárda lesz az ellenfele.



Hatot rúgott az Óvári a Belényesnek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: