2006-02-27 09:25:16• hírek • Szatmár.ro

Kiutálták Győzikét

Az úri közönség kinézte soraiból a roma rappert és nejét az operabálon.

 

Győzike csak félhivatalos vendég volt a budapesti Operabálon, ugyanis elhagyta a drága pénzen vett belépőit. Nem esett azonban kétségbe, inkább nagyvonalúan a zsebébe nyúlt, és öt perc múlva már túl is jutottak a szigorú őrökön. Persze mielőtt erre került volna a sor, komolyan felkészültek az egyik legrangosabb társasági eseményre. Úgy gondolták, hogy tanulnak egy kis etikettet, ehhez pedig az egyik legnevesebb illemtanárt kérték fel. Ezen kívül még keringőzni is megtanultak, mondván, erre is szükség lehet majd a "nagy napon".

Hiába volt azonban minden erőfeszítés, közel fél óra után mégiscsak távoztak a rendezvény helyszínéről. "Sok híres emberrel találkoztam, de romát egyet sem láttam" - mesélte Győzike, aki nagyon nem érezte jól magát az erre az alkalomra kölcsönzött frakkjában. Erre egyébként meg is volt az oka, hiszen várakozásával ellentétben az "úri közönség" egyáltalán nem tüntette ki őt figyelmével, olyannyira, hogy tudomást sem vettek róla és feleségéről. Aki pedig mégis figyelemre méltatta, inkább megvető, mint elismerő pillantásokat lövellt feléjük "Ez nem a mi világunk" - sommázta véleményét a roma rapper, majd feldúltan távozott az Operaházból.

Utólag egyébként maga Bea asszony is bevallotta, hogy a bállal párhuzamosan folyó "ellenbál" résztvevőjeként sokkal jobban érezte volna magát. "Eddig sem játszottuk meg magunkat, ezután se fogjuk" - fogalmazott, majd hozzátette: az ott töltött félóra elég sok tanulsággal szolgált számukra.

(ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: