2018-05-03 06:03:51• hírek • Blikk.hu

Kiújult Szabó Zsófi súlyos betegsége

Életmódváltás, szigorú diéta, gyógyszeres kezelés és gondos orvosi felügyelet elé néz Szabó Zsófi – a Story Extra műsorvezetőjének ugyanis kiújult a betegsége, amely miatt korábban évekig nem esett teherbe.

A színésznő hiába hitte, hogy meggyógyult, inzulinrezisztenciája a szoptatás után tért vissza. Egyszer már megküzdött ezzel az állapottal, tünetmentessé vált, majd életet adott kisfiának, Mendelnek, ám most – úgy tűnik – kezdhet mindent elölről.
 

– Sajnos, visszatért a betegségem, és azért beszélek erről, mert rengetegen járnak hozzám hasonló cipőben. Egyszer már sikerült legyűrnöm az inzulinreziszten­ciát, és tünetmentes lettem. Tehát van remény, magam is ebből merítek erőt, mert tudom, hogy megint sikerül elérnem a tünetmentes állapotot – nyilatkozta a Blikknek Zsófi. A csinos műsorvezető betegségére akkor derült fény, amikor terhessége érdekében teljes kivizsgáláson esett át.
 

 Dr. Szuromi András segítségével elkezdtem a diétát, beállítottuk a gyógyszereimet. Leadtam hat kilót, megfogant Mendel, és soha nem voltam olyan jó formában, mint akkor – mesélte Szabó Zsófi, aki azonban idővel eltért a megbeszéltektől. A szoptatással elkezdett csokit, rizst, tésztát enni, nem figyelt a diétára.
 

– Szerettem volna Mendelt minél tovább szoptatni, ezért nem akartam megvonni a szervezetemtől semmit, amit kívánok. Azóta viszont újra rossz a közérzetem – vallotta be Zsófi, aki újra fogyókúrába kezdett, és tegnap már az orvosával is konzultált. Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs csaló nap, nincs kifogás. A cukorbetegség a tét és a meddőség, ez nem játék! Én azt ajánlom, hogy ilyen esetben mindenki konzultáljon az orvosával, mert minden szervezet más. Kinek több, kinek kevesebb mozgásra van szüksége, és a diéta is eltérő lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: